16 C
Podgorica
24.09.2023.

Medojević: U Crnoj Gori kad ti treba kokain obrati se u Vrhovni sud i Vrhovno državno tužilaštvo

U Crnoj Gori kad ti treba kokain, ti se odmah obratiš u Vrhovni sud i Vrhovno državno tužilaštvo, kazao je danas lider PzP-a i jedan od lidera DF-a Nebojša Medojević.

Medojević je tako komentarisao sve što se dešava oko  afere da se Miloš M. Medenica (35) , sudeći prema podacima koje je Europol dostavio crnogorskoj policiji i tužilaštvu, bavio krijumčarenjem cigareta i trgovinom droge.Miloš je sin bivše redsjednice Vrhovnog suda Vesne Medenice.


“ Djeca rade, a roditelji ih štite. Sigurica. Kad bi Eskobar Pablo mogao da vidi kako djeca sudija i tužilaca valjaju robu? A EU i SAD ih štite. Sve naopako.” istakao je Medojević.

Dodao je da mnogo znanih i neznanih ljudi ovih dana vide da je bio u pravu.

“ Nerijetko se čude i pitaju kako to da me moj narod većinski ne prihvata i ne podržava na svoju štetu. To je kulturna mentalna matrica mog naroda. Ne vole gorku istinu o sebi. Draža im je slatka laž. Skloni smo korupciji, lažavinama, kriminalu i štetu. Ja se borim i protiv mentaliteta našeg naroda i nasleđa. Strah od vlasti i strah od promjena sprečava da zemlja bude demokratska, pravna i ekonomski prosperitetna. Hulje, lopovi, prevaranti, sjecikese, lažovi i šverceri dobijaju podršku mog naroda. Reformatori i patriote su i manjini. Ja to znam odavno. Ali sve dok postoji makar jedan Crnogorac koji sanja normalnu, demokratski pravnu, pravednu i ekonomski razvijenu Crnu Goru ja ću se obraćati njemu i boriti se. Nema povlacenja. Nema predaje. Sloboda ili ništa.”, poručio je Medojević.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime