11.1 C
Podgorica
3.12.2022.

Kvar na trafostanici “Zagorič 1”, bez struje i vode veći dio Podgorice

Bez struje bili centar Podgorice, dio grada preko Morače, Stara varoš, dio Zabjela, Zagorič, Kokoti, Donja i Gornja Gorica, Tološi, Siti kvart...

Veći dio Podgorice trenutno je bio bez struje više od sat vremena, zbog kvara na trafostanici “Zagorič 1”. Veći dio grada je bio I bez vode.

Iz Crnogorskog elektroprenosnog sistema (CGES) rečeno da su ekipe CGES-a popravile kvar. Kako su saopštili, sada treba ekipe Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS) da postepeno uključuju struju potrošačima.

Bez struje su bili centar, dio grada preko Morače, Stara varoš, dio Zabjela, Zagorič, Kokoti, Donja i Gornja Gorica, Tološi, Siti kvart…

“Zbog kvara na TS ‘Podgorica 1’ u Zagoriču došlo je do beznaponskog stanja i u TS ‘Podgorica 4’, tako da su potrošači koji se napajaju sa ove dvije trafostanice ostali bez električne energije. Uspostavljanje redovnog napajanja se očekuje za dva sata”, saopšteno je ranije iz CGES-a.

Zbog problema na trafostanici “Podgorica 2”, prije dva dana veći dio Podgorice, Budva i Cetinje su takođe bili bez struje.

 

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime