14.8 C
Podgorica
17.04.2024.

Krapović: Instistiraćemo na smjeni Brđanina

Vlada treba da razriješi direktora Uprave policije Zorana Brđanina, ocijenio je ministar odbrane Dragan Krapović dodajući da bi takva odluka značajno doprinijela još boljim rezultatima bezbjednosnog sektora i pravosuđa u Crnoj Gori.

Krapović je kazao da na današnjoj sjednici Vlade nije razmatran predlog ministra unutrašnjih poslova Danila Šaranovića za razrješenje Brđanina jer još nije prošao kadrovsku komisiju.

Krapović je kazao da je potpredsjednik Vlade Aleksa Bečić insistirao da Vlada odlučuje o tome i ispoštuje odluku parlamenta, podsjećajući da su članovi skupštinskog Odbora za bezbjednost i odbranu glasali protiv Izvještaja o radu Brđanina.

„Smatramo da Vlada treba da donese odluku o razrješenju Brđanina. Vjerujem da bi takva odluka značajno doprinijela još boljim rezultatima bezbjednosnog sektora i pravosuđa u Crnoj Gori i da je to nasušno potrebno u ovom trenutku“, rekao je Krapović.

Na pitanje kada će se ta inicijativa naći na dnevnom redu sjednice Vlade, Krapović je rekao da se sa medijskog nivo pokušava nametnuti određena dinamika.

„Vodimo računa o harmoničnim odnosima u Vladi. Ima mimoilaženja u mišljenjima, ali vjerujem da će se to desiti jako brzo. Insistirali smo na tome i tako će biti i u buduće“, dodao je Krapović.

(RTNK)

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime