26.9 C
Podgorica
15.07.2024.

Konatar: Tužilaštvo da iskoristi dolazak DK u CG, njegove informacije otvaraju karte

 

Tužilaštvo treba iskoristiti sve što je predsjednik Atlas grupe Duško Knežević stigao u Crnu Goru, kazao je večeras u emisiji “Minula neđelja” potpredsjednik Građanskog pokreta URA Miloš Konatar.

“U Crnoj Gori više ne smije biti zaštićenih, tako da nadležni imaju svu moju podršku da ovaj slučaj, a i sve ostale dovedu do kraja. Političke pritiske i poruke doživljavam kao dio političkog folklora”, poručio je Konatar.

Konatar je podsjetio da je Kneževićeva uloga od 2018. godine u Crnoj Gori bila jako značajna.

“Ničija kuća i “Prvi milion” su bili uvod za promjene koje su se desile u avgustu 2020. godine. Knežević je bio dio sistema i informacije koje on ima mogu biti značajne za otkrivanje karata i poluga. Ohrabrujem Kneževića da kaže sve što zna”, naveo je Konatar.

Prema njegovim riječima, svako za koga se dokaže da je zloupotrebljavao svoju poziciju ili da ne može da dokaže porijeklo svoje imovine, treba da zakonski odgovara.

“Da li će se to nazvati sanaderizacija ili ćemo mi dati neki naš autentični izraz, manje je bitno. Ako sanaderizacija znači da u Crnoj Gori nema zaštićenih, ja to pozdravljam”, zaključio je Konatar.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime