33.9 C
Podgorica
18.06.2024.

Ko je Nemanja Bojović koji je upucan u Zemunu: Sin poznatog beogradskog kriminalca, bio blizak Kići i Veliboru Dunjiću

Nemanja Bojović (35) zvani Hemija i Nikola K. ranjeni su sinoć u pucnjavi u Zemunu, u Železničkoj ulici. Bojović je sin poznatog beogradskog kriminalca Gorana Bojovića zvanog Amonijak, koji je ubijen 1992. godine. Po uzoru na oca, Nemanja je krenuo putem beogradskog podzemlja, a može se vidjeti da je bio blizak sa ubijenim navijačima Ljubomirom Kićom Markovićem, kao i Veliborom Dunjićem, prenosi Nova.rs.

Amonijakov sin ima bogat kriminalni dosije, osuđivan je zbog trgovine narkoticima, pokušaja ubistva, reketa, razbojništva. Policja ga je svojevremeno uhapsila sa izvjesnom količinom kokaina i spida.

Facebook

Nemanja Bojović je i aktivni navijač Partizana i to među vodećim članovima navijačke frakcije Zabranjeni. U medijima slovi za vođu „novog zemunskog klana“, a pretpostavlja se da je zbog toga jer je njegov otac Amonijak važio za istaknutog Zemunca.

Policija je sinoć raspisala akciju Vihor, kada su blokirane sve važnije saobraćajnice u gradu.

Nije poznat motiv pucnjave i da li to ima veze sa sukobima među navijačkim grupama ili je u pitanju sukob oko trgovine narkoticima.

Bojović je uhapšen 2008. godine zbog osnivanja kriminalne grupe za prodaju narkotika, a u pitanju je bila velika policijska akcija kada je Velibor Dunjić uhapšen u Švajcarskoj zbog prebijanja Andrije Čorugića.

Ovo nije prvi put da se Nemanja Bojović našao na meti napada.

Kako se vidi na njegovim društvenim mrežama, bio je blizak sa ljudima iz podzemlja, a viđen je u izlascima sa poznatim navijačima i kriminalcima, među kojima su ubijeni Ljubomir Kića Marković i Velibor Dunjić.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime