26.9 C
Podgorica
15.07.2024.

Knežević: Vjerujem da postoji “Plava torba”

Predsjednik Demokratske narodne partije, Milan Knežević, gostovao je u emisiji “Načisto” na TV Vijesti, gdje je govorio o situaciji u vezi s predsjednikom Atlas grupe Duškom Kneževićem.

Predsjednik Demokratske narodne partije je takođe naveo da ne zna kakvi su bili dogovori Duška Kneževića sa Ministarstvom pravde prije dolaska u Crnu Goru, ali da ima osjećaj da su ti dogovori izigrani.

Istakao je da sam Duško Knežević treba da odluči kako će baratati dokazima koje posjeduje.

“Vjerujem da postoji ‘Plava torba’, ali koliko je on sad spreman da je objavi i ugrozi svoj i život svoje porodice. Znam da se na tom snimku pojavljuju neki njemu dragi ljudi kojima bi snimak uništio živote. Ja ne mogu od Duška Kneževića sad da tražim da objavi ‘Plavu torbu’. Mislim da je onaj snimak sa Migom Stijepovićem bio dovoljan da rezultira našom pobjedom na izborima,” zaključio je Knežević.

Tokom intervjua, Knežević je istakao da Duško Knežević posjeduje mnoge dokaze, ali da je njegova situacija veoma kompleksna.

“Konkretno oko toga što čovjek traži da bude u sobi koja nije samica sa ostalim zatvorenicima. Ja sad apelujem u emisiji da mu se to omogući. Nije to ništa skandalozno, niti kriminalno. Jer on boravi u samici već dva mjeseca i logično je da traži premještaj u sobi gdje će moći da komunicira sa ljudima,” kazao je Milan Knežević.

 

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime