19.1 C
Podgorica
24.03.2023.

Knežević: Amerikanci se interesovali o Damjanoviću, kao kandidat zvanične većine dobio bi glasove čak i od DPS birača

Predsjednik Atlas grupe Duško Knežević otkrio je večeras u emisiji Klub A da su ga uticajni ljudi iz Amerike konsultovali u vezi moguće kandidature aktuelnog ministra finansija Saše Damjanovića i rektora UCG Vladimira Božovića kao mogućim predsjedničkim kandidatima.

“Još prije deset dana čuo sam iz američkih krugova koji su me konsultovali o ideji da se kandiduje Damjanović ili rektor Božović. To bi moglo da pomiri sve te strane da izađu sa zajedničkim kandidatom, ili neko ko može da prođe u drugi krug pa da ga sadašnja veina u potpunosti podrži”, rekao je Knežević.

Imam visoko mišljenje o Damjanoviću kao finansijeru i čovjeku koji je jako stabilan i sigurno bi mogao da uzme mnogo glasova od DPS-a jer je čovjek “mirne vode”, nije radikalan i nije medijski naporan kao momci iz Evrope sad koji rade over marketing koji će im se u jednom trenutku vratiti. Ne možemo nastupati samo brokerski i govoriti jezikom hedža, spreda itd. Ipak je Crna Gora ozbiljna ekonomija i mora se na ozbiljan način pristupati tome a to Damjanović ima. Čovjek koji se ne eksponira po socijalnim mrežama“, dodao je Knežević.

Emisiju možete pogledati i na našem YouTube kanalu:

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime