16 C
Podgorica
24.09.2023.

Jovanović o aferi “Tunel”: Nije prvi put da nedostaju dokazi iz suda

 

Nije prvi put da nedostaju dokazi iz suda, ali ovo je jedinstveni slučaj u svijetu da neko uđe u depo sudske institucije i da ga obije, prokomentarisala je aferu “Tunel” novinarka Vijesti Jelena Jovanović u emisiji “Minula neđelja” na A Plus TV.

“Bilo je požara, ali ovo je stvarno neviđeno. Cio region i svjetska štampa bruje o nama. Čitala sam tvitove državljana Japana koji se šale sa nama. A na kraju krajeva, mi i jesmo za šalu”, dodala je ona.

Jovanović kaže da joj nije jasno kako se prokopavao tunel u centru grada i u kvartu koji bi treba da je najobezbjeđeniji.

“U komšiluku su i ostali sudovi, Vlada, Skupština…”, podsjetila je ona.

Jovanović je kazala da predsjednik Višeg suda Boris Savić daje jako “simpatične” izjave: od one da ništa ne nedostaje u depou do one da je većina zaposlenih prošla poligraf.

“Mene samo zanima kako su kopači došli do stana u zgradi. Morali su imati pomagače ili lokatore. Morao je postojati neko ko im je dao smjernice. Mi još uvijek ne znamo šta nedostaje iz depoa”, podsjetila je Jovanović.

Jovanović tvrdi da nije prvi slučaj da su nestajali dokazi, podsjetivši na slučaj istrage o ubistvu policajca Slavoljuba Šćekića.

“Svi mi koji radimo hroniku godinama i pratimo suđenja, sjećamo se kad je tokom istrage nestao CD sa dokazima vezano za ubistvo Šćekića. A Savić šarlatanski govori da u ovom slučaju ništa od dokaza ne nedostaje. Ipak, moraće da se suoči sa tim da nedostaje mnogo toga”, zaključila je ona.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime