18.9 C
Podgorica
17.06.2024.

Jovanović dao izjavu u policiji o kriminalcima bliskim NSD

Nosilac liste “Budva naš grad” Nikola Jovanović juče je dao izjavu u stanici budvanske policije povodom njegovih navoda da se u ovom primorskom gradu, od strane kriminalaca bliskih Novoj srpskoj demokratiji (NSD), vrše zastrašivanja predstavnika građana.

Kako je nezvanično potvrđeno “Danu” o svemu je upoznato Osnovno državno tužilaštvo.

ODT je zatražilo od Jovanovića da pojasni navode iz svoga saopštenja.

Jovanović je, podsjećamo, ustvrdio da se vrše zastrašivanja predstavnika političkih partija od strane kriminalnih osoba bliskih NSD-u da odustanu od formiranja koalicione vlasti sa tom listom koju on predvodi.

On je pozvao Specijalno državno tužilaštvo (SDT), Specijalni policijski tim i međunarodne partnere da hitno reaguju i spriječe maligni uticaj kriminalnih struktura u političke procese i zaštite izabrane predstavnike građane, uz tvrdnju da se kriminalne osobe voze blindiranim vozilima i naoružane su.

Ovih dana vrše se zastrašivanja i prisiljavanja pojedinaca sa izbornih lista i predstavnika političkih subjekata da odustanu od formiranja koalicione vlasti sa našom izbornom listom. Na taj način od strane organizovanog kriminala vrši se uticaj na političke procese i pojedince kako bi se na nasilan način formirala vlast oko nosioca liste NSD Mladena Mikijelja“, naveo je Jovanović.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime