15.9 C
Podgorica
25.05.2024.

I Radomir Baćović bio meta!

Policija je u Beogradu, po nalogu Višeg javnog tužilaštva uhapsila petoricu osumnjičenih za više krivičnih dela, među kojima je i pripremanje teškog ubistva. Sumnja se da je petočlana grupa spremala likvidaciju Luke Bojovića i Radomira Bobana Baćovića.

Uhapšeni su Nikola P., Bogdan P., Filip K., Saša K. i Milan I. Četvorica se terete za pripremu teškog ubistva i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih naprava, dok se Milan I. sumnjiči samo za trgovinu drogom.

Sumnja se da je kriminalna grupa bila dio ekipe odbjeglog navijača Partizana Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, a čovjek koji je uhapšen sa napunjenim pištoljem spremnim za upotrebu je Filip Karavelić.

Grupa je imala štek stan u blizini stana osobe koju je trebalo da likvidiraju. Stan je izabran i zbog košarkaškog terena na kojem su svakodnevno  navodno igrali košarku, a u stvari su osmatrali potencijalnu žrtvu.

Karavelić je i uhapšen danas na njemu i to sa napunjenim pištoljem spremnim za upotrebu.

U policiji je, opet ekskluzivno saznajemo, rekao da mu je pištolj bio napunjen,jer je htio da „upuca nekog u noge“ kako bi ga opomenuo.

Očevici su, takođe, ispričali da su muškarca koji je uhapšen viđali i ranije u okolnim ulicama, te se sumnja da je mesecima opservirao ulicu i tražio pogodno mjesto i trenutak za izvršenje zločina.

Podjsećanja radi, u akciju hapšenja ove opasne grupe bile su uključene sve službe bezbjednosti Srbije.

Inače, Nikole Vušovića je i dalje u bjekstvu.

(republika.rs)

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime