13.9 C
Podgorica
3.12.2023.

Duško Knežević: Građani Srbije podržali Vučićevu mudru politiku, ogroman trud i njegovu viziju budućnosti 

Predsjednik Atlas grupe i Univerziteta Mediteran dr Duško Knežević čestitao je Aleksandru Vučiću drugi osvojeni mandat predsjednika Srbije i ubjedljivu pobjedu koalicije na izborima, poručivši da je ekonomski jaka i politički stabilna Srbija snažan oslonac i svima u regionu.

“Aleksandru Vučiću upućujem iskrene čestitke na ponovnom izboru za predsjednika Srbije. Veličanstvena pobjeda je čvrsti dokaz povjerenja građana Srbije viziji budućnosti koju im Vučić, kao odgovoran državnik, nudi. To je rezultat i njegove mudre politike i ogromnog truda koji ulaže da Srbiji obezbijedi prosperitet njenog regionalnog i međunarodnog položaja”, napisao je Knežević u čestitki.

Predsjednik Atlas grupe i Mediterana je podržao Aleksandra Vučića i uoči predsjedničkih izbora održanih 3. aprila, ističući da narod u Srbiji ne bi trebalo da ima dilemu kome da ukaže povjerenje na izborima.

Knežević je ocijenio da narod u Vučiću vidi oslonac i garant daljeg jačanja Srbije i izrazio  uvjerenje da će Srbija, s Vučićem na čelu, nastaviti da jača kao regionalni lider i korača putem mira, stabilnosti i ekonomskog napretka.

“Realizovani projekti, reforme, infrastruktura, ekonomski pokazatelji, sprovođenje Otvorenog Balkana i povezanosti u region, samo su neki od brojnih pokazatelja da se može vjerovati u još bolju budućnost, jaču, moderniju i prosperitetniju Srbiju, na čelu sa Aleksandrom Vučićem”, napisao je dr Knežević u čestitki.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime