11.9 C
Podgorica
24.02.2024.

Desetogodišnji djetetu amputirana šaka zbog povrede vatrometom

Desetogodišnjem djetetu sinoć je u Podgorici amputirana šake zbog povreda koje su izazvane pirotehničkim sredstvima, kazao je ljekar u Zavodu za hitnu medicinsku pomoć Nemanja Bečić. On je za Portal RTCG kazao da je brat tog djeteta takođe zaradio težu povredu šake. U Podgoričkoj Hitnoj sinoć se desio i napad na jednog zaposlenog prilikom pružanja pomoći, kazao je Bečić.

Bečić je u jutarnjem programu TVCG saopštio da je prethodna noć u Zavodu za hitnu medicinsku pomoć bila burna.

Imali smo traumatsku amputaciju kod djeteta od pirotehničkih sredstava. To je ostavilo veći trag na mlade ljekare. I imali smo neprijatnu situaciju. U pitanju je napad na mog kolegu. Svi smo bili potrešeni”, kazao je on u emisiji “Dobro jutro Crna Goro”.

Za Portal RTCG je objasnio da je riječ o desetogodišnjaku i da je povreda izazvana vatrometom. Teške povrede doživio je i brat tog djeteta.

U pitanju je povreda šake sa većom traumom petog prsta. Upućen je u Institut za bolesti djece na dalje liječenje“, kazao je za Portal RTCG Bečić.

On je saopštio da je tokom praznika bilo nekoliko manjih povreda.

Možemo reći da smo imali isto posla kao i prethodnih godina. Obavili smo oko 1.500 pregleda i oko 300, 400 kućnih posjeta”, rekao je Bečić.

Istakao je i da je najveći broj zdravstvenih problema izazvan konzumiranjem jake hrane.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime