11.9 C
Podgorica
26.11.2022.

Demokrate kotorskom DPS-u: Ko se dugo bavio manipulacijama ne vjeruje drugom da nije manipulant

Demokratska partija socijalista pokušava da optuži odbornike u kotorskom parlamentu da su korumpirani, samo zato što su u interesu svog grada glasali za budžet opštine, saopštili su iz Demokratske Crne Gore.

Iz kotorskog odbora DPS-a prethodno su poručili da je “posada Demokrata izgubila politički i moralni orijentir, na ulicama braneći fotelje i mjesta po dubini, a u Skupštini Crne Gore legitimišući korupciju u Kotoru, kojom je ponižena izborna volja građana i većine u kotorskom parlamentu”.

Demokrate su reagovali na ovu poruku DPS-a naveli da svako zna da je logiku DPS-a teško pratiti jer ona, kako su kazali, jednostavno ne postoji.

“Hajde da pokušamo da slijedimo logiku DPS-a – ako su odbornici koji su došli na sjednicu Skupštine opštine Kotor i glasali za usvajanje budžeta korumpirani odbornici, onda su svi poslanici DPS-a koji su glasali za predloge zakona Vlade korupirani od Vlade. Umjesto logike i političkih principa, postoji isključivo politički sebična nedosljednost. Zato danas partija koja je kupila Džakovića, Draga Đurovića, Socijalističku narodnu partiju, URA-u, koja se decenijama bavi krađom izbora i prekrajanjem izborne volje sada pokušava optužiti svoje odbornike da su korumpirani, samo zato što su u interesu svog grada glasali za budžet opštine”, navodi se u reagovanju Demokrata.

U saopštenju Demokrata se navodi da razumiju da “onaj ko se toliko vremena bavi političkim manipulacijama u svakom drugom vidi samo manipulanta” i dodaje: Ali je činjenica da ovo ne rade partije, ovo rade samo organizacije pune diktatora koje niti mogu, niti žele da shvate šta je to opšti interes”.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime