33.9 C
Podgorica
18.06.2024.

Dajković svečano otvorio kancelariju Slobodne Crne Gore u Zeti

„Slobodna Crna Gora od sinoć počela da živi i u Zeti“, rekao je Vladislav Dajković predsjednik ove partije prilikom otvaranja kancelarija u Zeti.

U svečanom ambijentu Dajković se zahvalio prisutnim Zećanima i Zećankama na podršci koja jača iz dana u dan u svim djelovima glavnog grada.

„U Zetu ne dolazimo da ratujemo sa bilo kojom partijom, već da damo svoj doprinos procesu demokratizacije i oslobađanja svih zarobljenih opština od strane Demokratske Partije Socijalista. Iako mlad, nisam naivan, a ni neznaven da bih zaključio sledeće: „bez ozbiljne agrarne politike nema ni poljoprivrede, bez poljoprivede nema ni zetskog poljoprivrednika, bez poljoprivrednika nema ni Zete, a bez Zete nema ni Podgorice“, smatra Dajković

“Najzad, dok god imamo ovako mlade i sposobne ljude u našem timu za Zetu, ja sam siguran da je naše političko proljeće vrlo blizu“ zaključio je Dajković u svom obraćanju.

Prisutnima se obratio i koordinator Slobodne Crne Gore za Zetu Kristijan Kojičić koji je pozvao sve mlade ljude u Zeti da se pridruže pobjedničkom timu Slobodne Crne Gore i najavio početak terenskog rada.

Izvor: IN4S

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime