25.9 C
Podgorica
13.07.2024.

Dajković: Raduloviću, ne ujedaj Srbiju koja te hrani

“Ipak, od Zdravkove nesposobnosti gori je samo Radulovićev bezobrazluk, koji je od idolopoklonstva prema liku i djelu premijera Krivokapića došao do političkog oceubistva”, smatra Dajković

„Samo je u Crnoj Gori moguće zatražiti od Srbije hiljade tona pomoći u vidu pšenice i drugih namirnica koje život znače, a onda tu istu Srbiju pokušati poniziti tako što ćete odbiti njene zahtjeve za otvaranje biračkih mijesta na nekoliko lokacija u Crnoj Gori“, rekao je predsjednik Slobodne Crne Gore Vladislav Dajković.

 

Dajković je dodao da je onda, umjesto izvinjenja cijele Vlade i promjene pomenute odluke, na scenu  stupio dvojac premijer Krivokapić – ministar Radulović. „Prvi u maniru Koštunice saopštava kako je neobavješten i kako ništa ne zna, a drugi osiono i bezobrazno podučava Srbiju kako treba da se ponaša u kriznim vremenima. Upravo ova epizoda novog izliva antisrpskih emocija u najboljem oslikava dosadašnji rad ekspertske Vlade koji se u svom ophođenju prema Srbiji i srpskom narodu nipočemu nije razlikovao od odnosa koji je tako uporno njegovao i sam Milo Đukanović“, naveo je on.

 

Podsjećanja radi, smatra Dajković, u mandatu Krivokapićeve Vlade srpski narod je kroz rezoluciju takozvanog genocida u Srebrenici dobio etiketu genocidnog naroda, lažna država Kosovo je dobila novo priznanje, ambasador Republike Srbije nije mogao ni da priviri na svoje radno mjesto, a zvanični predstavnici srpskog naroda su imali trajnu zabranu prilaska Vladi.

„Ipak, od Zdravkove nesposobnosti gori je samo Radulovićev bezobrazluk, koji je od idolopoklonstva prema liku i djelu premijera Krivokapića došao do političkog oceubistva“, dodao je.

 

„Kao ponosni Srbin iz Crne Gore neću pozvati Radulovića da preinači spornu odluku, nego ću pozvati sve Srbe iz Crne Gore da političkim prevarantima, mekušcima, beskičmenjacima i pritajenim srbomrscima nikad više ne daju podršku. Srbija je naš najbliži saveznik, naša snaga, oslonac, i, ako baš hoćete, zemlja iz koje uvozimo 2/3 životnih namirnica. Ko to sada ne shvata, vrijeme će ga naučiti da shvati„, zaključio je Dajković u svom saopštenju.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime