7.9 C
Podgorica
21.04.2024.

Crnogorski olimpijski komitet: U podne počelo glasanje za sportistu Crne Gore

Glasanje za sportistu Crne Gore, putem web aplikacije, počelo je u 12 sati i trajaće do srijede u isto vrijeme, saopšteno je iz Crnogorskog olimpijskog komiteta (COK).

Link za glasanje je: https://www.cok.me/sportista2022/glasanje.php.

Za sportistu godine u izboru Crnogorskog olimpijskog komiteta (COK) konkuriše osam kandidata, koje su predložili nacionalni sportski savezi.

U konkurenciji za prestižno priznanje su Marija Vuković (atletika), Marko Bojić (odbojka), Jovanka Radičević (rukomet), Vasilije Jakšić (automobilista), Milena Jovanović (karate), Elizaveta Lugovskih (gimnastika), Bojana Gojković (boks) i Arso Milić (džiu džicu).

COK tradicionalno bira i najuspješnije mlade sportiste, kao i najbolje muške i ženske nacionalne selekcije.

Za sportistu godine glasaju članovi Upravnog odbora Crnogorskog olimpijskog komiteta i crnogorska javnost, a glasanje putem web aplikacije biće otvoreno od 18. decembra od 12 sati do srijede u isto vrijeme.

“Uz podršku One – olimpijske mreže Crne Gore, posebna pažnja posvećena je regularnosti glasanja preko interneta. Tako je uz dodatne sigurnosne protokole smanjena mogućnost zloupotreba. Pobjednik u onlajn glasanju dobiće dva boda. Odluku o sportisti godine donijeće Upravni odbor na sjednici 22. decembra”, saopšteno je iz Crnogorskog olimpijskog komiteta.

Svečano proglašenje najuspješnijih sportista i selekcije Crne Gore biće održano 27. decembra, u Vili Gorica.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime