27.9 C
Podgorica
28.09.2023.

Carević podržao Vučića: Srbija da nastavi putem uspjeha i napretka

Podrška Aleksandru Vučiću uoči predsjedničkih izbora u Srbiji stigla je i od predsjednika Opštine Budva Marka Carevića.

On je u saopštenju za javnost poručio da je za srpski narod u Crnoj Gori jako važno da ima stabilnu, ekonomski razvijenu i prosperitetnu Republiku Srbiju u svakom smislu.

“Da bi Srbija nastavila da ima ključnu ulogu u regionu i time bude garant mira i stabilnosti za naš narod, nophodno je jako vođstvo i vizija”, poručio je Carević i dodao da je u prethodnih 10 godina Srbija na čelu sa Aleksandrom Vučićem doživjela ekonomski preporod, uzdigla svoj međunarodni položaj, i postigla napredak na svim drugim poljima.

“Time se svrstava rame uz rame sa uspješnim i modernim državama nastavljajući mudru politiku i oslanjajući se na tradicionalne vrijednosti. Pred našim sunarodnicima u Srbiji nisu još jedni obični izbori jer Srbija ovog puta bira da li će nastaviti putem razvoja i progresa za sve njene građane”, istakao je Carević.

On je pozvao građane Srbije da na predstojećim izborima povjerenje ukažu aktuelnom lideru ove zemlje Aleksandru Vučiću.

“Ovom prilikom želim da uvjerim i pozovem sve građane naše bratske Srbije da svoje povjerenje ukažu Aleksandru Vučiću na predstojećim izborima jer samo njegovim izborom Srbija nastavlja da korača putem uspjeha, putem napretka i putem pobjednika. Aleksandar Vučić je dokazao da se može državnički mudro, nacionalno odgovorno i reformatorski napredno voditi Srbija koja je danas snažna država poštovana u svijetu”, poručio je Carević.

“Iskreno vjerujem da je Aleksandar Vučić jedini pravi i jedini logičan izbor za predsjednika Republike Srbije i garant da će Srbija nastaviti putem ubrzanog razvoja i potpunog napretka”, zaključio je prvi Carević

 

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime