24.9 C
Podgorica
13.07.2024.

Božović: Koalicija „Za budućnost Berana“ će biti stožer vlasti u Beranama naredne četiri godine!

Poslanica DF-a u Skupštini Crne Gore Jelena Božović, poručila je da će Koalicija „Za budućnost Berana“ biti pobjednička na izborima 27. marta.

„Koalicija „Za budućnost Berana“ biće pobjednička koalicija nakon izbora u Beranama 27.marta. Građanima je predstavljen veoma ozbiljan program koji obuhvata važna pitanja koja se tiču svih građana i građanki,a poseban akcenat biće na unapređenju putne infrasrukture, podsticaj poljoprivrede, turizma i stvaranje uslova za otvaranje novih radnih mjesta i zapošljavanje u realnom sektoru“, kazala je Božović.

Ona je navela da je „veoma važno da građani dobro razmisle kome će dati svoj glas“.

„Male partije koje ne budu prešle cenzus neće dobiti ni mogućnost učešća u lokalnoj vlasti, a rizik je to što će jedan dio glasova partija koje ne pređu cenzus otići upravo Demokratskoj partiji socijalista“, istakla je Božović.

„Iako će Demokratska partija socijalista sa svojim koalicionim partnerima u Beranama doživjeti najveći pad do sada u Crnoj Gori, važno je da se glasovi ne rasipaju i da građani svoje povjerenje daju koaliciji ,,Za budućnost Berana“ koja će biti stožer vlasti u Beranama naredne 4 godina na čelu sa budućim pedsjednikom opštine Vukom Todorovićem“, zaključila je Božović.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime