27.9 C
Podgorica
28.09.2023.

Bečić poručio Kurtiju da nema promjene granica

Lider Demokrata Aleksa Bečić je na završnoj konvenciji u Beranama imao je poruku za kosovskog premijera Aljbina Kurtija, kojem je poručio da nema prekrajanja granica, te da je sporazum o tom pitanju već potpisan.

On je podsjetio na riječi Kurtija koji je kazao da će razgraničenje riješiti sa novom vladom.

“ Gospodine Kurti nema promjene granica, sporazum je već ratifikovan i vi to dobro znate. Ja vas pozivam da zaustavimo zveckanje i igranje granicama, ovaj narod želi mir i da napreduje. Pustite jeftine trikove, ovaj narod oće pomiritelje i progresivne ljude koji ujedinjuju CG i Zapadni Balkan .”, napomenuo je on.

Kazao je da mu ova atmsfera u Beranama miriše na veliku pobjedu kojoj će svjedočiti.

Naveo je i da će Damjan Ćulafić biti novi gradonačelnik Berana.

“ Juče se desio zemljotres u Kotoru, kada su dva odbornika DPS-a odkazala podršku.Sve više je onih koji napuštaju brod koji tone. Pozivam sve slobodne ljude da se ujedinje i dogovore. Slobodan čovjek će ako misli da se dogovori razgovarati satima i doći do rješenja. Kad vidite da neko u politici uradi nešto što nije logično, znajte da je taj uzeo pare ili je ucijenjen .”, naglasio je on.

“ Kako su lijepo odvojili BS od DPS-a nakon memoranduma vidi se na lokalnim izborima u Ulcinju i Beranama, gdje su zajedno. Kolege iz SNP i URA kažu da će oni na lokalnom nivou protiv DPS-a ali će zajedno na državnom nivou. URA i SD će zajedno u Ulcinju protiv DPS-a, ali su navodno protiv na državnom nivou .”, dodao je on.

 

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime