25.9 C
Podgorica
14.06.2024.

Barska policija zaplijenila 10 pvc pakovanja marihuane

Policija je u Baru, preduzimajući planske aktivnosti u cilju suzbijanja ulične prodaje opojnih droga, zaplijenila 10 pvc pakovanja marihuane, pronađene kod jedne osobe.

“Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“, Odjeljenja bezbjednosti Bar su, preduzimajući planske aktivnosti u cilju suzbijanja ulične prodaje opojnih droga, kontrolisali lice kod kojeg je pronađena marihuana. Naime, kontrolisan je S.Č. i kod njega je policija pronašla 10 manjih pvc pakovanja sa sadržajem za koji se sumnja da je opojna droga marihuana”, ističu iz policije.

Osim toga, kako navode, po naredbi Višeg državnog tužilaštva u Podgorici policija je izvršila i pretres stana i drugih prostorija koje koristi S.Č. i pronašla ručno pravljenu cigaretu sa sadržajem ove opojne droge, tzv. džoint, kao i manju količinu ove rasute materije.

“Postupajućem tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici spisi predmeta dostavljeni su na ocjenu i mišljenje i eventualnu kvalifikaciju krivičnog djela”, kazali su iz policije.

Osim toga, policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Bar su od početka maja u nekoliko odvojenih aktivnosti, u 19 slučajeva, zaplijenili različite vrste narkotika i protiv lica kod kojih su isti pronađeni, podnijeli odgovarajuće prijave.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime