7.9 C
Podgorica
21.04.2024.

Vlasnik ugostiteljskog objekta uhapšen zbog napada na turističkog inspektora

Prilikom vršenja službene dužnosti u Podgorici je turističkog inspektora A.V. napao vlasnik ugostiteljskog objekta M.L. Napadač je uhapšen zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo – napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

“Dana 20.1.2023. godine, oko 19:55 časova, prilikom vršenja inspekcijskog nadzora ugostiteljskog objekta u Podgorici, turistički inspektor Uprave za inspekcijske poslove, A.V. napadnut je od strane odgovornog lica M.L, na način što imenovani nije dozvolio da se izvrši inspekcijski nadzor ugostiteljskog objekta čiji je vlasnik, ometajući službeno lice u vršenju službene dužnosti, upućujući pritom prijetnje turističkom inspektoru da će upotrijebiti silu”, saopšteno je iz Uprave policije.

Turistički inspektor A.V, kako su kazali, tom prilikom podnio je prijavu Odjeljenju bezbjednosti Podgorica protiv vlasnika ugostiteljskog objekta.

“Zahvaljujući brzoj i profesionalnoj reakciji policijskih službenika, koji su odmah po saznanju za gore navedeni događaj izašli na lice mjesta, imenovani je priveden u službene prostorije OB Podgorica”, navodi se u saopštenju.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici.

“On se, nakon prikupljanja obavještenja na okolnosti događaja, izjasnio da se lice M.L. liši slobode zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo – napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, te da se isti privede kod DT radi daljeg saslušanja.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime