11.8 C
Podgorica
26.11.2022.

URA: Bečić i Mandić na destruktivan način utiču na kvalitet života u svjetlu krize rasta cijena

Građani trebaju da znaju da država nema mehanizam da pomogne sve dok Bečić i Mandić svojom uskostranačkom političkom logikom blokiraju zakonodavnu vlast, navode oni

Građanski pokret još jednom poziva DF i Demokrate da odblokiraju rad Skupštine Crne Gore, zakažu sjednicu i omoguće da se cijene namirnica i energenata koriguju kako bi građani Crne Gore lakše prevazišli krizu rasta cijena prouzrokovanu ratnim dešavanjima u Ukarijini.

 

-Već nekoliko nedjelja pozivamo kolege da ne sabotiraju i opstruiraju rad Skupštine već da imaju odgovoran odnos prema svim građanima ali i biračima koji su im dali glas na izborima. Ukoliko se cijene zakonski ne ograniče, one će i dalje rasti, posebno cijene osnovnih životnih namirnica kao što su brašno i ulje. Građani trebaju da znaju da država nema mehanizam da pomogne sve dok Aleksa Bečić i Andrija Mandić svojom uskostranačkom političkom logikom blokiraju zakonodavnu vlast i na destruktivan način direktno utiču na kvalit života svih građana Crne Gore- navode u saopštenju.

Izvor: Dan online

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime