15 C
Podgorica
16.04.2024.

URA: Ako je neko doveo državu do propadanja onda je to DPS, njihovi funkcioneri sada čekaju sudske procese

Iz Građanskog pokreta URA ističu da ako je neko doveo ovu državu do propadanja, onda je to Demokratska partija socijalista (DPS) i rezultati te partije za 30 godina se ogledaju u propadanju institucija, unižavanju sistema pravosuđa, jačanju korupcije i organizovanog kriminala unutar sistema, gašenja svih velikih privrednih subjekata i na kraju gotovo i bankrota.

U reagovanju iz GP URA na saopštenje DPS-a o dvogodišnjici od parlamentarnih izbora na kojim je smijenjena vlast ističu da način na koji je DPS rukovodio državom najbolje se ogleda u tome što mnogi njihovi funkcioneri sada čekaju sudske procese kojima će se ustanoviti koliko su i kako oštetili građane i građanke Crne Gore.

“Dvije su godine od kad pravda kuca na svačija vrata. Tako su sada vaši funkcioneri Maraš, Medenica, Jovanić, Vukotić po zatvorima, a vaše rukovodstvo u panici. Tome je doprinijela naša politika, budući da smo od 30. avgusta 2020. činili sve što je moguće kako bi uspostavili institucije sistema koje će po sili pravde procesuirati sve one koji su se ogriješili o zakone Crne Gore i kako bi oni odgovarali za svoja nepočinstva”, navode u reagovanju.

Iz URA-e poručuju DPS-u da se ne nadaju da će ikada više imati monopol u političkom životu Crne Gore.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime