7.9 C
Podgorica
21.04.2024.

UP traga za napadačem koji je ranio policajce u Sutomoru

Policija intenzivno traga za A.H. (25) iz Njemačke, nastanjenim u Novom Pazaru, koji je u ranim jutarnjim časovima u diskoteci u Sutomoru, napao tri policajca van dužnosti, od koji je dvojici sječivom zadao više ubodnih rana. Jedan policajac zadobio je povrede opasne po život, saopštila je Uprava policije.

Kako navode, dežurnoj službi Centra bezbjednosti Bar je oko 3 sata i 15 minuta prijavljeno da je u jednom ugostiteljskom objektu došlo do narušavanja javnog reda i mira tučom u kojoj su dvije osobe zadobile povrede u vidu uboda oštrim predmetom, te da su transportovani u Opštu bolnicu u Baru.

“Na licu mjesta je izvršen uviđaj, a preduzetim aktivnostima policija je došla do saznanja da su A.H., A.B., B.B., H.R. i E.B. dok su se nalazili u ugostiteljskom objektu došli u verbalni sukob sa ženskim licima, te da su policijskih službenici, koji tada nijesu bili na dužnosti, V.M. (31), N.M. (22) i S.S. (49), svi iz Podgorice, pokušali da spriječe dalji konflikt”, navode u saopštenju.

Tom prilikom je, kako navode, A.H. (25) izvadio sječivo dužine 10 centimetara i zadao više ubodnih rana V.M. i N.M., nakon čega se dao u bjekstvo.

Ističu da je N.M. zadobio povrede opasne po život.

“Policijski službenici su u kratkom roku su locirali učesnike navedenog događaja, A.B., B.B., H.R. i E.B., od kojih su prikupljena obavještenja, a policija intenzivno traga za A.H. koji se tereti za krivično djelo teško ubistvo u pokušaju”, dodali su u saopštenju.

O svim preduzetim radnjama je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime