22.9 C
Podgorica
26.05.2024.

U fabrici “Mars Vriglei” dva radnika upala u rezervoar sa čokoladom

U fabrici čokolade “Mars Vriglei” u Pensilvaniji, SAD, dva radnika su upala u rezervoar sa čokoladom zbog čega je fabrika kažnjena novčanom sumom od 14.500 dolara, jer su radnici radili poslove za koje nijesu bili obučeni. Jedan od radnika završio u bolnici.

Dva radnika koja nijesu u stalnom radnom odnosu upala su u rezervoar sa čokoladom, a tokom akcije spasavanja spasioci su morali da isijeku dio dna rezervoara u kome se nalazi čokolada.

Jedan od radnika je helikopterom prevezen u bolnicu. Inače dva radnika su bila angažovana na poslovima čišćenja rezervoara, a da prije toga nijesu prošli nikakvu obuku.

Američki inspektori za bezbjednost na radnom mjestu kaznili su kompaniju “Mars Vriglei” nakon neobičnog incidenta u njenoj fabrici u Elizabetaunu u Pensilvaniji.

Kompanija “Mars Vriglei”, poznata je po proizvodnji snikers i tviks čokoladica, kao i po proizvodnji čokoladnih bombona M&M.

“Bezbjednost naših zaposlenih, kao i spoljnih saradnika je glavni prioritet našeg poslovanja. Cijenimo pristup Uprave za bezbjednost i zdravlje na radu na sprovođenju pregleda nakon akcije spasavanja”, rekao je predstavnik kompanije “Mars Vriglei”.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti

Dolar jača

- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime