16.9 C
Podgorica
30.05.2024.

Tužilaštvo formiralo predmet zbog Đukanovićevih izjava o “krvnoj osveti”

Više državno tužilaštvo u Podgorici formiralo je predmet povodom objave intervjua na portalima, koji je bivši predsjednik države Milo Đukanović početkom sedmice dao „Anteni M“, saopštila je “Vijestima” rukovoditeljka Višeg državnog tužilaštva u Podgorici Lepa Medenica.

Medenica je u odgovoru navela da je Uprava policije dostavila tom tužilaštvu na ocjenu intervju Đukanovića radi preispitivanja eventualnog postojanja elemenata bića krivičnog djela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti.

“Od strane tužilaštva dat je nalog Upravi policije da od „Antena M“ pribavi i dostavi ovom tužilaštvu intervju u elektronskoj formi, te će se nakon detaljne analize intervjua, po potrebi preduzeti i druge mjere i radnje u cilju donošenja odluke”, navela je Medenica.

Govoreći o posljednjim hapšenjima aktuelnih i bivših funkcionera, Đukanović je u intervjuu Anteni M rekao da “živimo u jako zatrovanoj atmosferi”, koja pokazuje “da će se ćeranija po Crnoj Gori nastaviti”. Naveo je da na to upozorava zato što je crnogorsko društvo – “društvo osvetnika”.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime