15.9 C
Podgorica
16.04.2024.

Telekomunikacioni operateri se priključili akciji “Stop inflaciji”

Ministarstvo ekonomskog razvoja i turizma postiglo je dogovor sa crnogorskim telekomunikacionim operatorima koji su se pridružili akciji „Stop inflaciji“.

„Telekomunikacioni operatori novi su partneri države u ovoj akciji, nakon trgovačkih lanaca, apoteka i brojnih drugih subjekata. Cijenimo ovaj gest društvene odgovornosti koji za cilj ima pojeftinjenje usluga i u ovoj oblasti, sa posebnim akcentom na građane sa najmanjim primanjima“ kazao je ministar ekonomskog razvoja i turizma Goran Đurović.

Dogovor oko povlašćenih uslova za telekomunikacione usluge i kupovinu uređaja odnosi se prioritetno na dvije osjetljive grupe stanovništva: penzionere i studente.

Da bi ostvarili pravo na akciju, penzioneri treba da prilože potvrdu od Fonda PIO ne stariju od 3 mjeseca, dok studenti prilažu potvrdu o redovnom studiranju ne stariju od 15 dana i ličnu kartu.

Sve kompanije su obezbijedile dodatne resurse za nove korisnike iz pomenutih grupacija, a koji se odnose na proizvode (mobilne telefone) i usluge pod posebnim povoljnostima.

Akcija će trajati od 1. – 31. maja ove godine.

operatora u okviru

Akciji “Stop inflacija” pridružili su se M:TEL CRNA GORA, CRNOGORSKI TELEKOM  , ONE CRNA GORA, TELEMACH CRNA GORA. 

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime