33.9 C
Podgorica
18.06.2024.

Spajić: Od neobavezujuće Rezolucije nećemo dobiti ništa, a neće biti ni štete

Crna Gora od neobavezujuće Rezolucije neće dobiti ništa niti bilo ko drugi, niti će biti štete, a trebamo da se okrenemo povezivanju i boljem razumijevanju među sobom, poručio je premijer Milojko Spajić odgovarajući na pitanje šta će Crna Gora i region dobiti od usvajanja jučerašnje Rezolucije o Srebrenici.

Na pitanje da li će kao šef PES-a podržati najavu predjendika Skupštine Andrije Mandića da se vrati trobojka i srpski jezik on je rekao da nije vidio tu inicijativu ali da nemaju problem sa tim.

“Nisam vidio takvu inicijativu, mi nemamo problem ako bilo koja inicijativa povećava prava nekom narodu a nije na uštrb drugih, nemamo problem sa tim kao stranka, ali suština stvari je ekonomija, da se vrati kao apsolutni fokus u Crnoj Gori. Zasićeni smo nacionalnim temama, rezolucijama, treba da se bavimo životom, konkretnim stvarima, razumijem da su za čitanost potrebne drugih strvari ali građani cijene neke druge stvari”, poručio je SPAJIĆ.

Rekao je i da Crna Gora treba da vodi neutralnu pomirljivu politiku, te da smo respektabilni prema svim interesima u regionu.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime