22 C
Podgorica
24.09.2023.

Složno za Feđu: Snimite svoju “dnevnicu” za šestogodišnjeg heroja iz Podgorice!

Šestogodišnji Feđa Alković već tri godine bori se sa malignim tumorom na mozgu, i uprkos tretmanima na čuvenoj turskoj klinici “Acibadem”, stanje mu se pogoršava. Poslednja nada za ozdravljenje je liječenje na klinici u Hjustonu za koje je potrebno obezbijediti 300.000 dolara. Do sada je sakupljeno nešto preko 170.000 eura.

Feđa je prije tri godine imao operaciju u Beogradu, ali se nakon toga tumor vraćao četiri puta. Nedavno je u visokorizičnoj operaciji na Acibadem klinici uklonjen hirurškim putem. Feđa se oporavlja od intervencije u Turskoj gdje ga očekuju nova zračenja i terapije.

Borba za prikupljanje novca za Feđino liječenje u Hjustonu vodi se i na socijalnim mrežama a na FB prednjači porodica iz Bara sa profila “Ivana, Ivica, Aleksa” sa kojeg je danas upućen predlog da svi koji žele da pomognu snime svoju “mini dnevnicu” koju bi odradili kod nekog poslodavca. Zaradu potom treba uplatiti na račun za šestogodišnjeg Podgoričanina a snimak od 40-50 sekundi okačiti na svoj profil. Na kraju snimka treba da stoji uplatnica za Feđu, sve uz haštag #radimozaFedju i tag RTCG1.

Svi građani mogu pružiti podršku uplatom finansijskih sredstava na žiro račun Feđinih roditelja: 510-0210988215028-20 kod Crnogorske komercijalne banke (Milena Alković); 555-9000272528-36 kod Addiko banke (Aris Alković).

Za uplate iz inostranstva:

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime