13.9 C
Podgorica
3.12.2023.

Šćekić: Puna podrška Aleksandru Vučiću

Potpredsjednik Socijalističke narodne partije Crne Gore Dragoslav Šćekić uputio je podršku predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću na predstojećim izborima koji se održavaju u Srbiji 3. aprila 2022. godine, saopštili su iz ove partije.

“Puna podrška g-dinu Vučiću, odgovornoj i mudroj politici koju vodi za dobrobit svih građana Srbije, koja vidljivo ide u pravcu ozbiljnog ekonomskog i sveukupnog razvoja, a koja treba da bude okosnica i zamajac razvoja, napretka, mira i stabilnosti u cijelom regionu. Svako ko hoće realno da sagleda rezultate predhodnog rada reći će da je Srbija iz dana u dan izgledala kao prava evropska prestonica, kako u institucije sistema, tako i u infrastrukturi”, kazao je Šćekić.

Šćekić kaže da je Vučić stvaranjem uslova i dovođenjem investicija, koje su značajno povećale zaposlenost, a samim tim i stvaranje sve boljih uslova za život pokazao odgovornost prema svojim građanima i zemlji.

„Ljudski odnos prema svima, pa i prema onima koji su ga najbrutalnije napadali, danonoćni rad, odgovornost, ogromna želja za dobro Srbiji i svim njenim građanima bez obzira kako se izjašnjavali i kome pripadali daju za pravo da ojača povjerenje svih dobronamjernih i postigne rezultate koji će mu potvrditi kvalitet u svakom smislu i još jače nastaviti viziju razvijene i stabilne države“, ističe Šćekić.

Parlamentarni i predsjednički izbori u Srbiji održaće se sjutra, 3. aprila 2022. godine.

 

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime