17.7 C
Podgorica
25.05.2024.

Razvodi se Ivana Španović

Čuvena srpska atletičarka Ivana Španović Vuleta razvodi se od dugogodišnjeg emotivnog partnera, fitnes instruktora Marka Vulete, prenose srpski mediji.

Španovićeva se za fitnes instruktora udala prije nešto više od dvije godine, a sada se uveliko piše o njihovom emotivnom krahu. Ivana je na društvenim mrežama vratila svoje djevojačko prezime Španović, dok su njihove skorašnje zajedničke fotografije obrisane sa njihovih profila na društvenim mrežama.

-Iako razumijem javni interes, privatan život sam se uvijek trudila da bude privatan ali, kako se Marko i ja razvodimo, oboje se suočavamo sa vrlo emotivnim periodom jer oboje smatramo ovo zajedničkim neuspehom. Potreban nam je oboma lični prostor i poštovanje intime kako bi se oboje, što brže i bezbolnije vratili mirnijim tokovima života -započela je.

-Ne želimo ni jednog trenutka da poreknemo ljudske vrijednosti jednog u odnosu na drugog, u brak smo oboje ušli sa istim željama i potrebama, koje su se, uz obostrane lične ambicije, poglede na budućnost, prioritete i izbore promenili u različitim pravcima. Na ovu temu se više nećemo obraćati – zaključila je najuspješnija srpska atletičarka svih vremena.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime