27.9 C
Podgorica
28.09.2023.

Radunović: SNP dao kiseonik DPS-u i već na izborima u Beranama biće suočen sa surovom realnošću

Šef poslaničkog kluba Demokratskog fronta Slaven Radunović smatra da odluka Glavnog odbora Socijalističke narodne partije o učešću u manjinskoj vladi tu stranku vodi ka političkom nestajanju. On je istakao da će u SNP-u već na izborima u Beranama biti suočeni sa surovom realnošću.

Radunović je u izjavi za portal RTCG kazao da može sa žaljenjem konstatovati kakav je bio ishod glasanja na sjednici GO SNP-a. On je prokomentarisao da nije očekivao da se može desiti da dvije trećine članova GO SNP-a podrži takvu odluku.

DF će uzeti u obzir ove nove momente nakon što razmotrimo sve okolnosti. Sve ovo definitivno vodi ka nestajanju SNP-a poslije ovoliko godina i časne borbe protiv Demokratske partije socijalista (DPS), i to nakon što je DPS poražen na izborima”, rekao je Radunović i dodao da “današnjom odlukom SNP daje DPS-u kiseonik i vraća ih na političku mapu Crne Gore“.

Moram da konstatujem da će već na prvim narednim izborima u Beranama SNP biti suočen sa surovom realnošću koja ih očekuje“, zaključio je Radunović.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime