15.9 C
Podgorica
16.04.2024.

Psihijatrica i sudski vještak iz Bara šokirala komentarom okolnosti vezanih za masakr na Cetinju! (VIDEO)

Nakon skandala u kojem se tokom priloga sa komemoracije na Cetinju čuo smijeh u studiju, gledaoci TVCG doživjeli su još jedan šok, ovog puta u specijalnoj emisiji “Akcenti” na Javnom servisu.

Riječ je o komentaru psihijatrice Branke Purlije, bivše direktorice Doma zdravlja u Baru i funkcionerke DPS-a, koji je postao viralan na društvenim mrežama.

Purlija je, u javnoj analizi sumanutog čina masovnog ubice, između ostalog kazala: „Crnogorci su poznati po svom temperamentu, naročito Cetinjani. Oni su vrlo obrazovani ljudi, gospodski ljudi… Cetinjani, Nikšićani takođe… i uopšte svi Crnogorci. Da su hrabri ljudi… Takođe, imaju izrazit humor. Svako ko je sa Cetinja zna da tamo svaka zgrada ima svoj naziv. Svaki psihijatar mora da poznaje mmentalitet sredine, odnosno te osobe“.

Potom je psihijatrica otišla korak dalje: „Ako uporedite jednog mladića iz Vojvodine i mladića iz Crne Gore… ono što je nama normalno, mladiću iz Vojvodine će biti nasilničko ponašanje. To nije tako. To je nama jednostavno u temperamentu“.

Branka Purlija je, inače, i sudski vještak!

 

 

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime