16.9 C
Podgorica
30.05.2024.

Podgorica: Zvao dijete da uđe u lift, podnijeta prekršajna prijava

Televizija Crne Gore saznaje da je policija zaprimila prijavu jednog roditelja, u kojoj je naveo da je njegovo maloljetno dijete, jedno njemu nepoznato lice, pozivalo da uđe u lift stambene zgrade, nakon čega mu je nudio čokoladu.

Policija je, saznaje TVCG, postupila po prijavi, identifikovala A.T. koji živi u navedenoj zgradi, od njega prikupila obavještenja te sa sadržajem spisa predmeta upoznala tužioca u ODT u Podgorici.

Tužilac se izjasnio da se u radnjama A.T. ne stiču elementi krivičnog djela čije se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti.

“Policijski službenici su protiv A.T. podnijeli prekršajnu prijavu zbog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru”, saznaje TVCG u Upravi policije.

Navodi se da službenici Uprave policije usmjeravaju sve raspoložive kapacitete prvenstveno na bezbjednost najranjivijih kategorija društva – djece, te u cilju održavanja kako stabilnog javnog reda i mira, tako i bezbjednosti učenika, odnosno maloljetnih lica koja borave u dvorištima i blizini škola, obavljaju redovne patrolne djelatnosti – preventivne obilaske škola, odnosno školskih dvorišta i njihove bliže okoline.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime