11.9 C
Podgorica
29.11.2023.

Podgorica: Prikolica drva 160 eura

Za metar cijepanih bukovih drva potrebno je izdvojiti 75 eura, a za cerova pet eura više, odnosno 80 eura. Tek ako nijeste ogrev kupili na vrijeme, a kalendar je nezadrživ i temperature su se spustile, trebaće vam podosta para.

Kod prodavca u Ulici Bracana Bracanovićau Podgorici, veliki je izbor drva za ogrijev različito posloženih u kamione, manje i veće prikolice, cijepana, šegana na metar, mogu čak da ih spakuju u džakove…, prenosi Dan.

Prodavci za metar bukovih i takozvanih pitomih drva traže 65 eura, a cijepana su značajno skuplja i pet eura je razlika zbog vrste. Kako kažu uglavnom građani kupuju po prikolicu gdje staje do dva metra cjepanica. Za bukova drva to će ih koštati 150, a za cerova 160 eura.

“Oni koji su imali novca ljetos su kupili drva i sredili ih, ostaje sada samo da uživaju uz vatru. Međutim, većina to nije uradila pa dolaze mjesečno i kupuju po prikolicu ogreva što im je 150 ili 160 eura u zavisnosti od toga koja žele. Najčešće se tako kupuje. Spakujemo im i u džakovima ukoliko im je lakše da ih odvezu. Nemaju građani više novca da kupuju desetine metara, nego se kupuje dva po dva metra iz mjeseca u mjesec. Najviše prolaze cerova jer ljepše gore”, kazali su prodavci drva, prenosi Dan.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime