15.9 C
Podgorica
16.04.2024.

Pljevlja: Krivične prijave protiv dvije osobe zbog nedozvoljene gradnje

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Pljevlja podnijeli su krivične prijave protiv dvije odgovorne osobe u pravnim licima zbog sumnje da su izvršile krivično djelo građenje objekta bez prijave i dokumentacije, saopšteno je iz Uprave policije.

Kako se navodi, pljevaljska policija je u sardnji sa urbanističko – građevinskom inspekcijom, utvrdila da je D.J. (42) za potrebe pravnog lica
„DSM Komerc” d.o.o Pljevlja, suprotno propisima i bez prethodno podnijete prijave i dokumentacije za građenje, izgradio objekat dimenzija 22×10 metara, a koji je stavljen u funkciju prerade drveta.

Iz policije su kazali da je utvrđeno da je P.D. (38) u svojstvu osnivača, a za potrebe pravnog lica Forest Plus, suprotno propisima i bez prethodno podnijete prijave i dokumentacije za građenje, izgradio četiri objekta ukupne površine 545 metra kvadratna, a koji su stavljeni u funkciju prerade drveta.

“Protiv D.J. i P.D. su podnijete dvije krivične prijave zbog sumnje da su izvršili dva krivična djela građenje objekta bez prijave i dokumentacije za građenje”, kaže se u saopštenju.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime