15.9 C
Podgorica
25.05.2024.

Piperović: Predložićemo SDT-u da sasluša Zdravka Krivokapića

Odbrana uhapšenog Zoran Lazovića danas će Specijalnom državnom tužilaštvu (SDT) predložiti da se u postupku u kom je slobode lišen nekadašnji tajni agent, u svojstvu svjedoka, sasluša bivši premijer Zdravko Krivokapić.

To je za “Vijesti” kazao jedan od Lazovićevih branilaca, advokat Zoran Piperović.

On je to saopštio nakon što je Krivokapić juče u emisiji “Referat” koja se emituje u koprodukciji Javnog servisa i Gradske RTV kazao da je bivši pomoćnik direktora policije, Enis Baković, bio jedan od ključnih ljudi koji su dali nalog da beogradski kriminalci Veljko Belivuk i Marko Miljković uđu u Crnu Goru.

“Dragocjeno svjedočenje Zdravka Krivokapića oko činjenica vezanih za ulazak Belivuka i Miljkovića u Crnu Goru. Znam da će, koliko danas, biti od strane URA-e i Demokrata stavljen na platni spisak ‘Bemaxa’, kao Milović (Andrej) i Koprivica (Momo), ali ta smijurija je manje važna. Bitno je da ću danas pismenim podneskom tužiocu Šokškiću (Milošu) predložiti da se u svojstvu svjedoka sasluša bivši premijer na okolnosti kako zna da ta lica sa zabrane nije skinuo Lazović, već neko drugi, koji je upravo svjedok tužilaštva. S obzirom na bivšu poziciju Krivokapić Zdravka, zaključujem da je upravo on pozvan i zna ko je to uradio. U ostalom, sve što je rekao juče neka objasni, a u vezi toga, specijalnom tužiocu Šoškiću”, kazao je Piperović.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Izvorvijesti
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime