22.6 C
Podgorica
16.06.2024.

Piperović: Na broju Mijajlovića jutros instaliran Telegram, uhapsiti odgovorne za zloupotrebu službenog položaja

Branilac Aleksandra Aca Mijajlovića, advokat Zoran Piperović, tvrdi da je tom osumnjičenom neko jutros zloupotrijebio telefon i na njegovom broju instalirao aplikaciju Telegram, te da vjeruje da je to učinjeno kako bi sa tog broja razmjenjivali poruke oko cigareta i to kasnije iskoristili kao dokaze protiv njega, jer ih nemaju.

On je “Vijestima” rekao da će već danas obavijestiti postupajućeg tužioca Miroslava Turkovića o toj zloupotrebi i tražiti od njega da procesuira one koji su to učinili.

Piperović je podsjetio da je Mijajlović u Istražnom zatvoru i da mobilni telefon koji mu je oduzet nije kod njega.

“Jutros u 9.01 na broju Aleksandra Mijajlovića instalirana je Telegram aplikacija. Ne sumnjam da će poslije podne Aco tobož da piše Ranku, Peru i Đuru, da razmjenjuju poruke oko cigara, i da će to iskoristiti kasnije kao dokaz kojega dosad nema. Da sam zloban, izustio bih i ime onoga ko je otvorio tu aplikaciju, ali neću, jer još nisam siguran. Ali, ovo što se sad uradilo je skandal prve vrste i kancelarija će odmah da obavijesti glavnog specijalnog tužioca i specijalnog tužioca Turkovića, da se spriječi i preduprijedi ovaj skandal nezapamćenih razmjera. Onaj koji bi mogao da učestvuje u tome nije formalno u bezbjednosnom sektoru. Ali, neka čitaoci odgovore ko bi ovo mogao napraviti. Ovo što je urađeno je krivično djelo i predlažem da se hitno po ovome formira spis, utvrdi ko zloupotrebljava službeni položaj i uhapse te ljude”, rekao je Piperović “Vijestima”.

(Vijesti)

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime