12.9 C
Podgorica
24.02.2024.

Pedofil u Podgorici pratio djevojčice, skidao se pred njima, pa kažnjen novčano

U podgoričkom naselju Blok 6 prethodnih dana je muškarac srednjih godina presretao djevojčice, pratio ih, dobacivao im vulgarne riječi i skidao se pred njima, nakon čega su roditelji podnijeli prijavu, policija ga privela ali je tužilac procijenio da nema elemenata krivičnog djela već da je u pitanju prekršaj za koji je kažnjen novčanom kaznom od 1.000 eura, navode na portalu Roditelji.me. Kako su saopštili, roditelji ga opisuju “kao ćelavog, od 40-ak godina, fino obučenog, vozi biciklo”.

Iz policije je portalu Roditelji.me potvrđeno da su postupali po prijavi, da su osobu identifikovali i da se tužilac Osnovnog državnog tužilaštva Podgorica izjasnio da nema elemenata krivičnog djela. Lišen je slobode po članu 7. Zakona o javnom redu i miru. U tom članu piše da će oni koji budu na javnom mjestu grubo vrijeđali drugog ili se na drugi način ponašali naročito drsko, bestidno ili uvredljivo, biti kažnjeni za prekršaj novčanom kaznom od 250 do 1.000 eura ili kaznom zatvora do 60 dana.

Roditelji tvrde da se radi o istom muškarcu koji je na biciklu, početkom maja na skretanju kod OŠ “Pavle Rovinski”, zastajao i djeci pokazivao polni organ. “Dan” je tada objavio da je u pitanju ćelavi muškarac koji je na sebi imao bijelu majicu i crveni šorts. O tome je policiju obavijestila i uprava škole.

“Roditelji su juče obavijestili Udruženje “Roditelji” da se u Bloku 6 sada pojavio pedofil-voajer koji je prije dva dana u nekoliko navrata pratio različite grupe djevojčica, dobacivao im vulgarne rečenice, a uveče, malo nakon 21 sat presreo dvije djevojčice i skinuo se pred njima. Nakon prijave roditelja čiju je djecu presretao tog dana, sa kamera sa susjednih zgrada su uzeti snimci na kojima se tačno vidi šta radi. Djevojčice su srećom pobjegle, a pedofil uhapšen pa pušten uz novčanu kaznu od 1.000 eura”, navodi se na portalu Roditelji.me.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime