24.9 C
Podgorica
13.07.2024.

Ovi Kinder proizvodi su povučeni sa našeg tržišta

Kompanija Ferrero saopštila je da u Crnoj Gori nakon testiranja Kinder proizvoda nijedan nije bio pozitivan na salmonelu, niti im pristigla ijedna žalba potrošača do sada. Ipak odlučili su da kao mjeru predostrožnosti, sa tržišta u Crnoj Gori samoinicijativno povuku određene serije proizvoda Kinder Schoko-bons i Kinder Happy Moments.

Ferrero kompanija, kako je saopšteno, sarađuje sa nadležnim institucijama kontrole kvaliteta hrane zbog moguće povezanosti sa pojedinim prijavljenim slučajevima salmonele van granica Crne Gore.

“Iako nakon testiranja Kinder proizvoda plasiranih na tržištu Crne Gore nijedan nije bio pozitivan na salmonelu, niti nam je pristigla ijedna žalba potrošača do sada, ovu situaciju shvatamo izuzetno ozbiljno, jer nam je briga o potrošačima uvijek prioritet. Kao mjeru predostrožnosti, odlučili smo da sa tržišta u Crnoj Gori samoinicijativno povučemo Kinder Schoko-bons i Kinder Happy Moments, i to sljedeće lot brojeve serija proizvedenih u Belgiji”, saopšteno je iz ove kompanije.

Ukoliko građani imaju neki od ovih proizvoda, savjetuju da ih ne konzumiraju.

“Sačuvajte proizvode i kontaktirajte nas na e-mail [email protected]”, poručuju iz kompanija Ferrero.

 

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime