7.9 C
Podgorica
21.04.2024.

ODT dostavilo Višem državnom tužilaštvu spise predmeta protiv ljekara Fatića

Rukovoditeljka Višeg državnog tužilaštva u Podgorici Lepa Medenica kazala je “Vijestima” da im je Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici danas dostavilo spise predmeta formiranih protiv ljekara Nikole Fatića na nadležnost.

Ona je odgovorila da će se u tom predmetu nastaviti preduzimanje svih neophodnih radnji u cilju rasvjetljavanja predmetnog događaja i donošenja odluke.

“Takođe vas inforormišem da u spisima predmeta koji su dostavljeni od Osnovnog državnog tužilaštva u Podgorici se ne nalazi obdukcioni zapisnik koji će biti zatražen od Kliničkog centra Crner Gore”, rekla je Medenica, pišu Vijesti.

Iz KCCG su jutros saopštili da je nalaz patoanatomske obdukcije kojim je konzilijum patologa ustanovila neposredni uzrok smrti pacijenta M.P. završen.

Medenica je Vijestima kazala i da je u Višem državnom tužiulapštvu formiran predmet povodom krivične prijave J.P.S. te kako su krivičnom prijavom prijavljena djela iz nadležnosti Osnovnog državnog tužilaštva u Podgorici a krivična prijava povodom uistog događaja podnijeta je i njima.

Porodica preminulog M.P. ranije je podnijela je krivične prijave protiv vaskularnog hirurga Nikole Fatića za nesavjesno liječenje i navodno protivpravno oduzimanje ljudskih organa i djelova tijela.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime