15 C
Podgorica
16.04.2024.

Određen pritvor osumnjičenoj za izazivanje saobraćajne nesreće kod Nikšića

Nakon saslušanja u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću, doneseno je rješenje o zadržavanju M.B. i podnesen predlog sudiji za istragu za određivanje pritvora istoj.

“Pritvor se određuje zbog osnovane sumnje da je nepropisnom vožnjom izazvala saobraćajnu nezgodu koja se dogodila dana 23. jula.2022. godine na magistralnom putu Vilusi – Nikšić u mjestu Trubjela kada su smrtno stradala dva lica a tri lica zadobila povrede. M. B. se stavlja na teret izvršenje krivičnog djela teško djelo protiv bezjednosti javnog saobraćaja”, saopštila je državni tužilac i portparol u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću Vjera Mićunović, prenosi portal Dan.

Podsjećanja radi, na putu Nikšić-Vilusi, mjesto Trubjela,23. jula prije 13 časova desila se saobraćajna nesreća a dvije osoba su stradale. Kako je potvrđeno za portal Dan, povrijeđene su četiri osobe.

“Nikšić, 12:52 časa, mjesto Trubjela, desila se saobraćajna nesreća na magistralnom putu NK-Vilusi i tom prilikom četiri lica su zadobila povrede, a dva lica , državljani Srbije M.T. (1959 godište) i R.T. (1957 godište) su smrtno stradali”, saopšteno je tada iz OKC-a Uprave policije.

Kako je nedavno saopšteno iz Uprave policije, saobraćajna policija je tokom prošlog vikenda na crnogorskim drumovima registrovala 54 saobraćajne nezgode, u kojima je jedno lice smrtno stradalo, dok je šest osoba zadobilo teške tjelesne povrede, a 16 lica lake tjelesne povrede.

“U istom periodu pripadnici saobraćajne policije su podnijeli 117 prekršajnih prijava, izdali 1.280 prekršajnih naloga, oduzeli 16 pari registarskih oznaka i toliko vozila isključili iz saobraćaja. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola policija je lišila slobode 41 osobu, dok su dvije osobe lišene slobode zbog krivičnih djela iz oblasti ugrožavanja bezbjednosti saobraćaja”, saopšteno je 18. jula iz Uprave policije.

Uprava policije još jednom apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise i na taj način doprinesu, kako ličnoj, tako i bezbjednosti drugih učesnika u saobraćaju.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime