20.9 C
Podgorica
19.06.2024.

Odobrena polumatura učenicima OŠ “Vlado Milić”

Učenicima Osnovne škole “Vlado Milić” odobreno je održavanje polumaturske večeri koje će se održati četvrtog juna. Polumaturanti ove škole zapalili su krov prije deset tokom bakljade kojom su obilježavali kraj školovanja.

Direktorica Osnovne škole “Vlado Milić” Ivana Milić prethodno je zabranila održavanje polumaturske večeri učenicima ove škole, ali iz Ministarstva prosvjete su kazali da bi se time poslala pogrešna poruka.

– Krivica, kako u ovom tako i u  svakom drugom slučaju, mora biti  pojedinačno utvrđena i adekvatno sankcionisana. S tim u vezi uputićemo Školi sugestiju da polumatursko veče,  za one učenike čija krivica nije utvrđena, bude organizovano kako je to bilo i planirano. Takođe, obavještavamo javnost da je u veoma kratkom roku Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija izradilo projekat i obezbijedilo sredstva za hitno saniranje posledica požara u JU OŠ „Vlado Milić“. Nakon sprovođenja postupka javnih nabavki koji je u nadležnosti Škole, pristupiće se izvođenju radova  u što skorijem roku – naveli su iz ministarstva u saopštenju.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime