15.9 C
Podgorica
16.04.2024.

Milomir Marić: Ako Milo misli da Hepi TV može da ga pobijedi, neka pljune na cijeli svoj život

Glavni i odgovorni urednik Hepi televizije Milomir Marić prokomentarisao je za BORBU zahtjev Savjeta Agencije za elektronske medije (SAEM) upućen Regulatornom tijelu za elektronske medije u Srbiji u kojem traže da se pokrene procedura za utvrđivanje odgovornosti Hepi TV, zbog navodnog kršenja standarda propisanih Konvencijom o prekograničnoj televiziji.

Savjet Agencije za elektronske medije zatražiće od Regulatornog tijela za elektronske medije u Srbiji da pokrene proceduru za utvrđivanje odgovornosti emitera TV programa “Happy TV“ sa sjedištem u Srbiji, zbog kršenja standarda propisanih Konvencijom o prekograničnoj televiziji, te da se povodom toga preduzmu adekvatne mjere.

Procedura se pokreće jer je SAEM uočio da navedeni emiteri nedvosmisleno i u kontinuitetu emituju sadržaje koji podstiču mržnju, netrpeljivost i diskriminaciju prema pripadnicima crnogorske nacionalnosti“,navela je u saopštenju Savjeta Agencije za elektronske medije.

Marić je saopštio da iza te odluke i potencijalne nove kazne stoji predsjednik Crne Gore Milo Đukanović koji se, kako kaže, očito plaši da će izgubiti na narednim predsjedničkim izborima ukoliko građani Crne Gore budu gledali Hepi televiziju, pod uslovom da se kandiduje na istim.

Očito da se Milo Đukanović plaši da će izgubiti na predsjedničkim izborima na proljeće, ako Crnogorci budu gledali Hepi televiziju“, kazao je Marić i dodao:

Ako smatra da mi možemo da ga pobijedimo, bolje neka pljune na ciJELI svoj život“, rokomentarisao je Marić.

(BORBA)

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime