33.9 C
Podgorica
18.06.2024.

Mijajloviću SPO dozvolilo da posjeti majku nakon urgencije advokata Piperovića

Prethodno SPO nije Mijajloviću dozvolo da posjeti majku u stanu u Master kvartu jer su, kako je objavila Pobjeda, u tom ulazu nekoliko sati čekali nalog kako bi mogli da pretresu dva stana koja nijesu useljena, a da bi provjerili troškove za namještaj koji je platila kompanija Bemaks.

“SPO je rekao da po nalogu specijalnog tužioca Miloša Šoškića Mijajlović ne može da posjeti majku. Potom sam zahtijevao da razgovaram sa tužioce Šoškićem. Pripadnici SPO-a su nakon pet minuta to omogućili i obavio sam razgovor sa tužiocem Šoškićem koji je nakon toga dozvolio da Mijajlović posjeti majku. Jedan službenik SPO-a je pratio Mijajlovića do ulaza stana u kome njegova majka stanuje. Nevjerovatno”, kazao je Piperović za CdM.

Mediji su objavili da se službenici SPO-a od 12 sati u tom ulazu.

“Specijalno policijsko odjeljenje, u skladu sa Zakonikom o krivičnom postupku, preduzima mjere i radnje kojima prikuplja obavještenja i dokaze radi utvrđivanja osnova sumnje da je učinjeno krivično djelo iz stvarne nadležnosti Specijalnog državnog tužilaštva”, kazao je CdM-u specijalni tužilac i portparol SDT-a Vukas Radonjić.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime