8.9 C
Podgorica
22.02.2024.

Medojević: Mnogima sam trn u oku

Nakon objavljivanja prepiski sa Skaj aplikacije u kojoj su u oktobru 2020. pripadnici kavačkog klana konstatovali da bi najbolje bilo da nestane lider Pokreta za promjene Nebojša Medojecić kaže da dobija na snazi njegova teza da je Demokratska partija socijalista političko krilo mafije. Poručuje da ne strijepi za svoju bezbjednost, te da od nove vlade nema velika očekivanja.

Medojević je ponovio i da je mnogima trn u oku jer sve zna, ali da se ne osjeća ugroženo. I dalje će, kaže, ukazivati na probleme, iako od nove vlade, ne očekuje mnogo.

“Prve izjave premijera Milojka Spajića i potpredsjednika Vlade Alekse Bečića, to su sastanci sa ambasadorima i traženje analiza. Teško da se sastancima i analizama može protiv ovako moćnog trans-nacionalnog kartela”, naveo je Medojević.

Medojević je, kaže radio svoj posao i kada je ukazivao na nelogičnosti u radu tadašnjeg ministra finansija Milojka Spajića.

Zato je prvostepenu presudu Osnovnog suda u Podgorici, prema kojoj treba da plati 3.000 eura Spajiću zbog povrede ugleda i časti, nazvao sramnom.

“Ova presuda sudije Šćepoviča je zaista šamar evropskim integracijama u Crnoj Gori. Postoji more presuda suda u Strazburu koji štite zvizdače, a ja sam u principu bio taj. Ja sam otkrivao korupciju i kriminal i Novoviću podnio četiri krivične prijave. On je otvorio neke prijave, ali ne napreduju te krivične prijave”, poručio je Medoević.

Što, zaključuje lider Pokreta za promjene ukazuje na sumnju da mnogi u pravosuđu i dalje imaju dvostruke aršine.
Na presudu će se, kaže, žaliti, uz konstataciju da nema podršku ni od bivših kolega iz DF-a.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime