9.8 C
Podgorica
22.02.2024.

Laković: Netačne informacije u medijima, podnijeću krivičnu prijavu zbog odavanja službenih tajni

Predsjednik poslaničkog kluba PES-a i Odbora za bezbjednost i odbranu Miodrag Laković najavio je da će podnijeti krivičnu prijavu protiv NN lica zbog odavanja službenih tajni, nakon što su se u medijima pojavili detalji sa zatvorenog dijela sjednice tog skupštinskog tijela koji kako je ocijenio, nisu istiniti.

Laković je u razgovoru za portal Dan kazao da će predlog o podnošenju prijave iznijeti na sjednici Odbora koja je zakazana za utorak.

“U razgovoru sa kolegama razmotrićemo da zajednički donesemo ovu odluku, a ukoliko predlog ne bude usvojen vjerovatno ću prijavu podnijeti sam” kazao je Laković.

On je ocijenio da su navodi medija koji se odnose na zatvoreni dio sjednice neistiniti i zlonamjerni.

Nikakvog ‘zelenjenja‘ poslanika nije bilo”, kazao je Laković za Dan.

I ministar pravde Andrej Milović poručio je u objavi na Mreži X da je riječ o neistinama.

Podsjećamo, Odbor za bezbjednost i odbranu saslušao je u petak ministra pravde Andreja Milovića, glavnog specijalnog tužioca Vladimira Novovića i šefa Specijalnog policijskog odjeljenja (SPO) Predraga Šukovića, a jedan dio sjednice bio je zatvoren za javnost. Prema pisanju medija, Šuković je saopštio da “Milović održava kontakte sa članovima nekoliko organizovanih kriminalnih grupa sa sjevera Crne Gore”, a ministar navodno to nije demantovao.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime