17.2 C
Podgorica
24.09.2023.

Krivokapić: Veliki poraz konstituenata manjinske vlade

Rezultati izbora u Beranama i Ulcinju su veliki poraz onih koji predstavljaju konstituente manjinske vlade, poručio je predsjednik Vlade Zdravko Krivokapić, u izjavi za TVCG.

Komentarišući izjavu mandatara i lidera Građanskog pokreta URA Dritana Abazovića, koji je kazao da je Crna Gora, nakon lokalnih izbora u Beranama i Ulcinju, korak bliže formiranju manjinske vlade, Krivokapić kaže da političari uvijek mogu da poraz pretvore u pobjedu, prenosi portal RTCG.

“Mislim da je ovo jedan veliki poraz onih koji predstavljaju konstituente manjinske vlade i da im to nikako ne daje za pravo da im lokalni izbori izbori budu mjera manjinske vlade”, kazao je premijer, za TVCG.

On je ponovio da je manjinska vlada neustavna, dogovorena na pogrešan način, koncipirana bez principa i kako kaže Krivokapić, predstavlja prevaru izborne volje građana od 30. avgusta 2020.

“Ne možete vi da vratite na vlast nekoga ko je otišao u političku penziju, zbog nečijih dogovora. Najveći benefit od 30. avgusta je sloboda koja se dogodila, a da bi se to njegovalo u budućnosti najbolji način je da krenemo svi u izbore. To je najpoštenije, jedino demokratsko i neka bude pobjednik onaj ko osvoji najviše mandata”, zaključio je Krivokapić.

Kazao je i da nema komentar o rezultatu izbora u Ulicnju, dok smatra da je izborna lista “Berane sad”, pokazala potencijal.

“Berane sad”, kojem smo dali podršku uspjelo je da dokaže da je veći potencijal od pojedinačno bilo kojeg konstituenta DF-a. Da je DPS napokon doživio ono što se predviđalo, jedan veliki poraz”, poručio je Krivokapić.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime