19.9 C
Podgorica
30.05.2024.

Krivokapić: Moj kandidat za ministra bio je Andrija Jovićević, ali Abazović i grupa oko Vijesti su bili protiv

Bivši predsjednik Vlade Zdravko Krivokapić priznao je u emisiji ,,Referat“ na Gradskoj TV da nije mogao da ostvari sve svoje zamisli oko postavljanja ministra u prvoj vladi nakon avgusta 2020. godine.

Prema riječima Krivokapića, njegov prvi kandidat za ministra unutrašnjih poslova bio je bivši ministar unustrašnjih poslova Andrija Jovićević, ali da je protiv njegovog rješenja bio Dritan Abazović, ali i određeni ljudi iz koncerna Vijesti.

-On je mene oduševio na jednom tajnom sastanku u Podgorici i bio je spreman da se vrati u Crnu Goru da nije bilo Dritana i njegove grupe. Tada sam shvatio neke stvari koje mi do sada nijesu bile jasne – zašto jedna grupa, među kojima i mediji, nijesu. Obrazloženje Abazovića je bilo da on nije po njihovoj mjeri, a da ga Vijesti iz nekog razloga ne žele – kazao je Krivokapić, bez preciznijeg objašnjavanja zbog čega je podlegao pritiscima, uz naznaku da mu, ,,kao običnom profesoru koji se borio protiv Zakona o slobodi vjeroispovijesti“, međunarodna zajednica nije vjerovala.

U istoj emisiji Krivokapić je otkrio da nikeda nije želio da pogleda tajne dosje, niti su ga interesovale , kako je rekao nekoliko puta, ,,Skajp poruke“.

-Kad jednom otvorite jedan dosje, pgledate jednu Skajp poruku, onda želirte da vidite sve. Zato nijesam želio da to radim – kazao je Krivokapić.

- Oglasi-spot_imgspot_img
IzvorPOBJEDA
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime