11.1 C
Podgorica
3.12.2022.

Konatar: Vjerujem da će Bulajić poštovati sopstvenu riječ, da neće praviti opstrukciju

Poslanik i potpredsjednik URA Miloš Konatar kazao je da će nova evropska Vlada biti formirana, te obaveza potpredsjednika Skupštine Crne Gore Strahinje Bulajića je da zakaže sjednicu, prenosi Dan.

“Još jednom pozivam uvaženog kolegu Bulajića da zakaže sjednicu i tako ćemo najbolje vidjeti ko ima većinu, a ko ne. Vjerujem da je moj uvaženi kolega Bulajić svjestan da je na čekanju na desetine akata koji moraju biti usvojeni kako bi se olakšao život građanima Crne Gore i da je jedini odgovoran zašto sjednica nije održana upravo potpredsjednik Bulajić. Dakle, ovdje više nije pitanje da li će se na prvoj narednoj sjednici birati nova Vlada, već nam je sjednica neophodna prije svega kako bi smanjili akcize na gorivo i smanjili PDV na osnovne životne namirnice” naveo je Konatar.

Poručio je da i dalje vjeruje da će Strahinja Bulajić poštovati sopstvenu riječ, da neće praviti opstrukciju i da će zakazati sjednicu Skupštine.

“A što se tiče nove 43. evropske Vlade ona će biti vrlo brzo izglasana i o tome uvaženi kolega Bulajić ne treba da brine” naveo je Konatar.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime